KookJij

Long Island Krabsla

Het aparte zit hem in het gebruik van munt - oregano - citroen zeste.Verder is het een rijke krabsalade.Dit voorafje is ook geschikt voor personen met een allergie voor : noten,soja,gluten en lactose.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Amerika
Keuken: Amerikaanse
Bron: Amerikaanse collega
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Long Island Krabsla te bereiden

  1. Snij de stukken krabvlees in kleine stukjes en controleer nog even of alle kraakbeentjes zijn verwijderd
  2. Voeg alle ingredienten behalve de mayo en de mosterd bij elkaar en roer dat goed dooreen.
  3. Roer dan de mayo en de mosterd goed door elkaar.
  4. Roer mayo mengsel door het krab mengsel.Zet dit koud weg tot gebruik.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Geef hierbij een mooie frisse witte wijn of maak het feestelijk en schenk er een witte bubbeltjes wijn bij.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Jan A van der  Hoeden

Jan A van der Hoeden zegt:
BoZ,20180826,
Ann Maes,
Dank voor je reactie.Thuis maakt mijn vrouw de mayo zelf en inderdaad met de helft aan Griekse yoghurt.
Maar het recept,dat ik van een collega kreeg gebruikte Hellman's mayo,dat heb ik zo gelaten.
Jan A.
Ann Maes

Ann Maes zegt:
goeie mayonaise maak je zelf, is paar minuten werk en veel beter dan uit potten en tubes, en mag ik je een tip geven doe eens een deel Griekse yoghurt bij je mayo, in plaats van allemaal mayo is lichter niet zo vettig en heerlijk van smaak, kan tot de helft mayo vervangen.