KookJij

Lenteslaatje met komkommer en witte selder

Een heerlijk lenteslaatje met komkommer en witte selder recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
  2. > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie: 96 kCal energie
3,9 Gram eiwit
1,9 Gram vet
13,7 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Lenteslaatje met komkommer en witte selder te bereiden

- Verwijder de draadjes van de selderstelen en snij in kleine blokjes.
- Snij de komkommers in blokjes van 1/2 cm en bestrooi met 1/2 koffiel. zout. Laat 2 u uitlekken zodat ze een maximum aan vocht afgeven. Druk nog wat vocht uit de komkommers met een vork.
- Snipper het knoflook en het bieslook fijn.
1. Meng de blokjes witte selder en komkommer in een slakom.
2. Voeg de yoghurt, de honing, het limoensap, het knoflook en het bieslook toe. Kruid met peper en zout en meng goed
Dien onmiddellijk op met bv. gegrild vlees of een stuk gegrilde tonijn.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst