Recept
« Terug naar recepten
Lauwwarme salade met kalfslever en mango
PT30M
Lauwwarme salade met kalfslever en mango
Een heerlijk lauwwarme salade met kalfslever en mango recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lauwwarme salade met kalfslever en mango te bereiden
Voorbereiden :
Over 4 borden krulandijvie en veldsla verdelen.
Mango schillen en rond pit in plakken snijden.
Tomaatjes halveren.
Over sla mango en tomaatjes verdelen.
Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
In steelpan vermengen:
notenolie, azijn, mosterd, gembersiroop, bouillon en 1 dl water.
Kalfslever in repen van ongeveer 2 cm breed snijden.
Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
Bereiden:
Bouillon-dressing zachtjes verwarmen.
Intussen olie en boter verhitten.
Stukjes lever door bloem wentelen.
Overtollige bloem eraf schudden.
In ongeveer 8 min. rondom goudbruin bakken.
Over sla verdelen.
Warme dressing erover schenken.
Direct opdienen.
Over 4 borden krulandijvie en veldsla verdelen.
Mango schillen en rond pit in plakken snijden.
Tomaatjes halveren.
Over sla mango en tomaatjes verdelen.
Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
In steelpan vermengen:
notenolie, azijn, mosterd, gembersiroop, bouillon en 1 dl water.
Kalfslever in repen van ongeveer 2 cm breed snijden.
Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
Bereiden:
Bouillon-dressing zachtjes verwarmen.
Intussen olie en boter verhitten.
Stukjes lever door bloem wentelen.
Overtollige bloem eraf schudden.
In ongeveer 8 min. rondom goudbruin bakken.
Over sla verdelen.
Warme dressing erover schenken.
Direct opdienen.