KookJij

Lasagnette met tomaat en ansjovis

Een heerlijk lasagnette met tomaat en ansjovis recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie: 340 kCal energie
10 Gram eiwit
18 Gram vet
35 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: www.ah.nl
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Lasagnette met tomaat en ansjovis te bereiden

Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe de tomaten en de laurierblaadjes in de ovenschaal. Meng de knoflook met 2 el olie en besprenkel de tomaten ermee. Bestrooi met peper en zout. Rooster de tomaten ca. 25 min. in de oven.
Snijd of knip ondertussen de lasagnebladen in de lengte in 3 banen van ± 3 cm. Kook in ruim water met zout in ca. 3 min. beetgaar. Giet af.
Neem de tomaten uit de oven en verwijder de laurierblaadjes. Voeg de ansjovis en de lasagnette toe en schep om. Lekker met grof gesneden basilicum.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

wouros

wouros zegt:
Is het dan niet handiger om pappardelle te gebruiken, hoef je niet te knippen?
Overigens lijkt het me heerlijk.