KookJij

Lasagnepakketjes met raapstelen

Een heerlijk lasagnepakketjes met raapstelen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: ah.nl/allerhande
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Lasagnepakketjes met raapstelen te bereiden

Worteltjes van raapstelen snijden. Raapstelen wassen en grof snijden. Prei wassen, schoonmaken en in dunne ringen snijden.

In ruime pan water aan de kook brengen en lasagnevellen in 8-10 minuten beetgaar koken, met spatel voorkomen dat vellen aan elkaar gaan plakken.

Intussen in pan boter verhitten. Preiringen ca. 5 minuten zachtjes bakken. Intussen raapstelen met weinig water ca. 3 minuten koken. Vissaus verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Vier borden voor verwarmen. Raapstelen in vergiet laten uitlekken en zoveel mogelijk vocht eruit duwen. Raapstelen in gedeelte door prei scheppen. Op smaak brengen met zout en peper.

Lasagnevellen in vergiet laten uitlekken en op warme borden leggen. Raapstelenmengsel aan een kant van lasagnevel scheppen en andere helft erover vouwen. Garnalen door saus roeren en saus over lasagne pakketjes schenken. Garneren met blaadjes basilicum.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bita

bita zegt:
erg lekker. Echt een aanrader!