KookJij

Lasagne van kabeljauw met mosselen

Een vis lasagne!!!
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: delhaize
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Lasagne van kabeljauw met mosselen te bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Roerbak de juliennegroentjes met een flinke scheut olijfolie. Kruid ze met peper en zout. Voeg 1 liter water, twee visbouillonblokjes en een scheutje witte wijn toe. Kruid met peper en zout, breng aan de kook en voeg maiszetmeel toe. Laat zachtjes inbinden. Laat de mosselen uitlekken en voeg ze toe aan de saus. Kruid af naar smaak.
  2. Blancheer de spinazie: kook ze kort in gezouten water en spoel ze met koud water. Laat ze uitlekken en snij ze. Wring ze goed uit.
  3. Snij de kabeljauw in blokjes.
  4. Doe een laagje saus in een ovenschotel en leg er een laagje lasagneblaadjes over. Vervolg met opnieuw een laagje saus, de kabeljauw en lasagneblaadjes. Voeg daarna opnieuw een laagje saus en spinazie toe. Kruid met peper en zout en bedek opnieuw met een laagje lasagneblaadjes. Sluit af met een laatste laagje saus en strooi er mozzarella over. Plaats een halfuurtje in de oven.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst