Recept
« Terug naar recepten
Lasagne van kaas en groenten
PT50M
Lasagne van kaas en groenten
Een heerlijk lasagne van kaas en groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Lasagne van kaas en groenten te bereiden
1. Leg de plakjes aubergine naast elkaar op een bakplaat. Bestrijk ze lichtjes met olijfolie. Zet ze 4 minuten onder de grill. Keer ze om en zet ze nog eens 4 minuten onder de grill.
2. Doe hetzelfde met de schijfjes courgette, maar rooster ze 3 minuten aan elke kant.
3. Schik de groenten en de kaas in laagjes in een ovenschaal. Kruid de kaas telkens met wat oregano, peper uit de molen en zout. Bestrooi de aubergines telkens met wat gemalen parmezaan. Begin met aubergines, eindig met tomaten.
4. Zet 30 minuten in een hete oven op 180°C.
5. Lekker met stokbrood of ciabatta.
2. Doe hetzelfde met de schijfjes courgette, maar rooster ze 3 minuten aan elke kant.
3. Schik de groenten en de kaas in laagjes in een ovenschaal. Kruid de kaas telkens met wat oregano, peper uit de molen en zout. Bestrooi de aubergines telkens met wat gemalen parmezaan. Begin met aubergines, eindig met tomaten.
4. Zet 30 minuten in een hete oven op 180°C.
5. Lekker met stokbrood of ciabatta.