KookJij

Langoustines met gemarineerde wittekool

Een heerlijk langoustines met gemarineerde wittekool recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Langoustines met gemarineerde wittekool te bereiden


Snijd de wittekool in zeer fijne reepjes van ongeveer 1 mm dik. Doe deze in een kom.
Meng de olijfolie met de suiker, het sinaasappelsap, peper en zout en giet over de kool. Roer onder elkaar en zet 6 uur afgedekt koel weg. Haal vlak voor het serveren de kool uit de koelkast en laat uitlekken. Bewaar het marineervocht.
Bak de langoustines net gaar in boter, kruid met peper en zout en serveer met de gemarineerde wittekool. Lepel de marinade over het gerecht.
Serveer dit brood.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst