Recept
« Terug naar recepten
Langoustines met gemarineerde wittekool
PT25M
Langoustines met gemarineerde wittekool
Een heerlijk langoustines met gemarineerde wittekool recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Langoustines met gemarineerde wittekool te bereiden
Snijd de wittekool in zeer fijne reepjes van ongeveer 1 mm dik. Doe deze in een kom.
Meng de olijfolie met de suiker, het sinaasappelsap, peper en zout en giet over de kool. Roer onder elkaar en zet 6 uur afgedekt koel weg. Haal vlak voor het serveren de kool uit de koelkast en laat uitlekken. Bewaar het marineervocht.
Bak de langoustines net gaar in boter, kruid met peper en zout en serveer met de gemarineerde wittekool. Lepel de marinade over het gerecht.
Serveer dit brood.