KookJij

Lamsbrochettes met yoghurt en muntolie

Een heerlijk lamsbrochettes met yoghurt en muntolie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle-lekker
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Lamsbrochettes met yoghurt en muntolie te bereiden

Meng de komijn, kurkuma, nootmuskaat, zwarte peper en gemberpoeder. Snij het lamsvlees in blokjes en wentel ze door het mengsel. Bewaar in de koelkast tot gebruik.


Pel en snipper de sjalot. Spoel de peterselie en dep droog met keukenpapier.


Spoel de munt en de spinazie en dep droog. Snipper ze fijn. Doe ze in de blender en mix ze met de olijfolie naar smaak, tot je een gladde kruidenolie krijgt.


Prik het lamsvlees op de spiesjes en gril ze goudbruin op de barbecue. Werk af met druppeltjes yoghurt, kruidenolie, gesnipperde sjalot en blaadjes peterselie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst