Recept
« Terug naar recepten
Kroketjes van fazant, kastanjes en appel
PT60M
Kroketjes van fazant, kastanjes en appel
Een heerlijk kroketjes van fazant, kastanjes en appel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Caroline Overman
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
- > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Smulweb, Marcdepester
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kroketjes van fazant, kastanjes en appel te bereiden
Voorbereiding:
Laat de bouillon en het bier koken.
Meng dit met de koude roux.
Wanneer dit mengsel begint te binden, voeg je er de kastanjes, de appelblokjes en het fazantenvlees bij.
Kruid af met peper en zout.
Bereiding:
Doe het mengsel in een spuitzak en spuit er mooie kroketjes van.
Laat ze afkoelen en paneer ze daarna, eerst in de bloem, dan in het eiwit en daarna in het broodkruim.
Frituur ze daarna op 180grC, tot ze mooi goudbruin zijn (meestal 5 minuten)
Laat de bouillon en het bier koken.
Meng dit met de koude roux.
Wanneer dit mengsel begint te binden, voeg je er de kastanjes, de appelblokjes en het fazantenvlees bij.
Kruid af met peper en zout.
Bereiding:
Doe het mengsel in een spuitzak en spuit er mooie kroketjes van.
Laat ze afkoelen en paneer ze daarna, eerst in de bloem, dan in het eiwit en daarna in het broodkruim.
Frituur ze daarna op 180grC, tot ze mooi goudbruin zijn (meestal 5 minuten)