KookJij

Krokant kaashapje van geitenkaas

Een heerlijk krokant kaashapje van geitenkaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 5 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Amuse
  2. > Speciale gelegenheden - Kerst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: CCPL
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Krokant kaashapje van geitenkaas te bereiden

Roer de geitenkaas glad, eventueel met 10 ml droge witte vermouth.
Vermeng dit met het fijngehakte bieslook, kervel, suiker, zout en kaneel.
Leg de bladerdeegplakken ui, halveer ze en bestrijk de randen licht met water.
Verdeel met een spuitzak de kaasmassa over de plakjes, vooral niet te veel, en druk de randen over de lengterichting tot rechthoekige plakjes goed aan.
Bestrijk de bovenzijde met ei en strooi er wat gehakte amandel over.
Bak de risolles in de voorverwarmde hete oven(220C.) mooi krokant bruin.
Serveer de risolles warm, eventueel met wat snel gefrituurde peterselietakjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst