KookJij

Koude papayasoep

Een heerlijk koude papayasoep recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - Koude
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Amerika
Keuken: Amerikaanse
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Koude papayasoep te bereiden

Rooster de pijnboompitten zonder olie goudbruin in een braadpan met anti aanbaklaag. Leg 2 eetlepels pijnboompitten apart.


Haal de kern uit de papaya's, schil ze en snijd ze in kleine stukjes. Maak het brood kruimelig en hak de amandelen in grote stukken.


Mix alles met de rest van de ingrediënten en laat het geheel -afgedekt- een nacht in de koelkast staan.


Haal een dag later er weer uit en pureer tot een gladde massa. Verdun het eventueel met nog wat water en breng het geheel op smaak met de opzij gelegde pijnboompitten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst