Recept
« Terug naar recepten
Koolrabisalade met aardbeien
PT30M
Koolrabisalade met aardbeien
Een heerlijk koolrabisalade met aardbeien recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Koolrabisalade met aardbeien te bereiden
Voorbereiden: Het ei in ca.10 min.hard laten koken,laten schrikken en pellen.Het ei halveren, de dooier eruit wippen.In een schaal de dooier fijnprakken.Het citroensap,mosted,franse tuinkruiden,zout en veel peper erdoor roeren.De koolrabi schillen en boven de slaschaal grof raspen en door het sausje scheppen.
Bereiden: de aardbeien wassen en de kroontjes verwijderen.Twee aardbeien heel laten voor de garnering,de rest in vieren snijden.De gesneden aardbeien door de koolrabisalade scheppen.De peterselie erboven fijnknippen.Garneer met de hele aardbeien.
Lekker bij kip of kalfsvlees.
Bereiden: de aardbeien wassen en de kroontjes verwijderen.Twee aardbeien heel laten voor de garnering,de rest in vieren snijden.De gesneden aardbeien door de koolrabisalade scheppen.De peterselie erboven fijnknippen.Garneer met de hele aardbeien.
Lekker bij kip of kalfsvlees.
Janita zegt: