KookJij

Kokoskoekjes

Een heerlijk kokoskoekjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 30 koekjes personen
Categorieën:
  1. > Brood - Bakken
  2. > Brood - Gerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: 'Ons bakboek'
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kokoskoekjes te bereiden

1 klop de eiwitten een beetje op en doe er suiker bij. klop dan stijf. meng met de kokospoeder en spatel de bloem door.
2 verwarm het beslag 'au bain-marie*'
3 bestrijk de bakplaat met boter en vorm deegballetjes met behulp van twee koffielepels. schik ze op de bakplaat en bak ze knappend. schep ze van de bakplaat en laat afkoelen op een taartrooster

Mijn kookverhaal (Anna V)

In hawaï maakte ik ze elke dag :)

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna

Anna zegt:
Dankje Inged!
inged

inged zegt:
Hallo Anna,
au bain-marie is eigenlijk een pot met water dat je op het vuur zet en daarin een glazen kom, die mag echter het kokende water niet raken. Met deze techniek kan je bijvoorbeeld ook chocolade smelten.;)