KookJij

Knorhaan met een winters aardappelgerecht

Een heerlijk knorhaan met een winters aardappelgerecht recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Knorhaan met een winters aardappelgerecht te bereiden

De vis goed kruiden met dille, peper en zout bak deze gaar in boter.
Wortelen in fijne ringen snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Paprika in blokjes snijden.
Spruiten halveren.
Serveer alles zeer warm op bord en garneer af met peterselie en citroen.
Stoof de groenten aan goed gekruid in olijfolie.
Aardappelen in blokjes snijden koken in licht gezouten water afgieten.
Voeg de groenten bij de aardappelen het lepeltje mosterd en pureer desnoods bijkruiden indien nodig.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst