KookJij

Knoflookpaté

Een heerlijk knoflookpaté recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie: 140 kCal energie
8 Gram eiwit
6 Gram vet
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Gezond koken
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Knoflookpaté te bereiden

Pel de knoflooktenen en snij ze in vieren.
Doe ze in een kleine kom en schenk er zoveel water op dat ze net onder staan.
Zet de kom 3 1/2 min in de op matig gezette magnetron.
Doe de knoflook met de helft van het broodkruim in de keukenmachine en laat een paar seconden draaien.
Voeg de rest van het broodkruim, de magere zachte kaas, zout en royaal peper toe en laat tot een gladde massa draaien.
Druppel er, terwijl de machine loopt, langzaam de olijfolie bij.
Doe de paté voor het opdienen in een kom en strijk de bovenkant glad.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst