KookJij
Lees meer Lees minder

Toetjes

Op deze pagina, speciaal voor de kleintjes, vind je de leukste en lekkerste recepten om vóór of mét je (klein)kind te maken. Na een feestmaal is een toetje een must! Wat denk je bijvoorbeeld van een schattig griesmeel beertje?

Reset filter

Geavanceerd filter

Hoofdcategorie
Subcategorie
Filters worden geladen

Toetjes recepten

    1. Ingredienten: 1 liter melk, 130 a 150 gr. dessertrijst, 40 gr. kristalsuiker, 2 theelepels vanillesuiker (of zakjes), 1 ei
    2. Ingredienten: 6 mini Marsen (van 20 gram), in stukken, 35 ml slagroom, 30 gram cacaopoeder, 3 eiwitten
    3. Ingredienten: 4 jonagold appelen, 300 g gezeefde bloem, 2 eieren, een scheutje arachideolie, 1 eetlepel suiker, een snuifje zout, 2 dl kriek, bloemsuiker

    4. Ingredienten: 2 bananen, 200 gram chocolade puur, 1 doosje M&M's mini's, 35 gram, 1 spuitbus slagroom
    5. Ingredienten: 8 kokerdropjes (uit zak engelse drop), 4 dropveters, 1 liter vanilleroomijs, 8 discopillen (bakprodukt), 16 m & m, 4 winegums, 4 lollies, zwarte, geraspte kokos
    6. Ingredienten: 1 pakje instantpudding chocoladesmaak, halve liter melk, 1 pakje klopschuim, 4 halve peren (zonder klokhuis)
    7. Ingredienten: 1 appel, beetje kaneel, beetje zoetstof, beetje honing
    8. Ingredienten: 35 g custard, 35 g suiker, 450 ml melk, Voor de garnering:, 1 abrikoos, 125 g frambozen, 1 witte druif

    9. Ingredienten: 300 g witte chocolade (indien mogelijk Callebaut W of W2), 120 gram kristalsuiker, 5 eiwitten, 650 gram room, 2 blaadjes gelatine
    10. Ingredienten: 150 g melkchocolade, 145 g gedroogde kokos, 175 ml gecondenseerde melk, 100 g gekonfijte kersen (bigarreaux), gehakt, 100 g (ca. 4 koekjes) tarwekoekjes verpulverd, 50 g cornflakes, 125 g gemengd gedroogd fruit
    11. Ingredienten: 200 g Koopmans Mix voor (Bio) Pannenkoeken Meergranen, 2 el geraspte kokos, 450 ml melk, 1 ei, 1 banaan, 3 mandarijnen, 3 kiwi's, 4 el honing, 4 dropveters, olie of boter
    12. . Ingredienten: 1 grote appel, pindakaas of rode jam, mini marshmallows of stukjes amandel
    13. Ingredienten: 4 appels, 20 gram kristalsuiker, 2 el kaneel

    14. Ingredienten: 2 peren, 4 eetlepels suiker, 4 el rozijnen, 2 el boter, halve citroen, borrel glaasje whiskey, 4 bollen chocolade ijs
    15. Ingredienten: - pudding poeder, - petite beurre koekjes
Zoekresultaten worden geladen

Laatst toegevoegde recepten

  1. Kruidnootjes
    Kruidnootjes Categorie Sinterklaas, Sinterklaas
    Niet alleen lekker in de Sinterklaas periode maar het hele jaar als koekjes Ingredienten: 100 gram zelfrijzend bakmeel, 50 gram bruine basterdsuiker, 40 gram harde boter, 1 theel. speculaaskruiden, 2 eetl. melk
  2. Groene koolschotel
    Groene koolschotel Categorie Overig
    . Ingredienten: 1 grote Rookworst, 1 Groene/savooie kool, 1 Ui, 75 gr. Paneermeel, 1 eetl. Kerriepoeder, 150 gr. Oude kaas, geraspt, 2 eetl. Boter, 1 dl. Bouillon
  3. Zuurkoolschotel bacon-ui
    Zuurkoolschotel bacon-ui Categorie Overig
    . Ingredienten: 1 pot Aardappel Anders, bacon ui, 600 gr. Aardappelschijfjes, diepvries, 500 gr. Gehakt, half-om-half, gekruid, 1 eetl. Margarine, vloeibaar, 1 Paprika, groen, 2 Spaanse pepers, 1 Ui, 750 gr. Zuurkool
  4. Tomatensoep, Chinese
    Tomatensoep, Chinese Categorie met Groente
    Niet meer naar de Chinees. Ingredienten: 2 eetl. Basterdsuiker, bruin, 1 mespuntje Cayennepeper, 1 eetl. Gembersiroop, 150 gr. Kalkoenfilet, 1 pot Kippenbouillon, 75 gr. Prei, 1 theel. Ketjap, 2 pakjes Tomato Frito (Heinz), 5 dl. Water
  5. Bospaddenstoelensoep
    Bospaddenstoelensoep Categorie met Groente
    Dit is een Pazablipo recept (Pakje,zakje, blikje of potje) want ik ben maar een hobbykok. Ingredienten: 1 pakje Bospaddenstoelensoep (Jumbo), 100 gr. Champignons, 100 gr. Oesterzwammen, 100 gr. Shii-take, 1 Sjalotje, 150 gr. Schouderhamreepjes, 2 eetl. Peterselie, vers, 2 eetl. Margarine, vloeibaar, 1,5 liter Water, peper
  6. Gevulde koekoek met kruidige appelen
    Gevulde koekoek met kruidige appelen Categorie Gevogelte
    Dit gerecht is heerlijk met gebakken aardappeltjes. Ingredienten: 6 Jonagold-appelen, 4 El Calvados, 180 g verse boerenkaas, 1 Mechelse koekoek, 4 El boter, 1 El honing, 2 eetlepels olijfolie, 1 vanillestokje, mespuntje kaneel, 400 ml kippenbouillon, maiszetmeel, zout, peper
  7. Gebakken kwartels met tijm, delicaat gekruide champignonsaus en sperziebonen
    Gebakken kwartels met tijm, delicaat gekruide champignonsaus en sperziebonen Categorie Gevogelte
    . Ingredienten: 4 kwartels, 80 g boter, 8 takjes verse tijm, 12 kleine, vaste aardappelen, 300 g sperziebonen, 500 g Parijse champignons, 1 El olijfolie, 200 ml room, 1/2 tl 4 specerijen, 4 stengels bieslook, zout, zwarte peper
  8. Pannenkoek met boschampignons en eieren
    Pannenkoek met boschampignons en eieren Categorie Warm
    . Ingredienten: 150 g patisseriebloem, 5 eieren, 40 cl melk, boter, 1 sjalot, 300 g boschampignons, 200 g verse kaas met look en fijne kruiden, rucola, olijfolie, zeezout, zwarte peper van de molen
  9. Franse bonensoep
    Franse bonensoep Categorie Maaltijdsoepen
    . Ingredienten: 2 zakken Franse/Provençaalse roerbakgroente (AH), 3 pakken Tomatientje (Appelsientje), 1 pot (340 gr) Witte bonen in tomatensap, 500 gr. Kalkoenfilet, 1 blokje Kippenbouillon, 4 eetl. Olijfolie, Maggi (hot), Aromat, Pepe
  10. Courgettesaus
    Courgettesaus Categorie Overig
    . Ingredienten: 1 kleine pot Pastasaus, basilicum, 250 gr. Champignons, 1 Courgette, 500 gr. Half-om-half gehakt, gekruid, 1 blikje Tomatenblokjes, 1 Ui, 1 theel. Gehakte knoflook, 2 eetl. Basilicum