KookJij
Lees meer Lees minder

De lekkerste recepten online op een rij

De Regionale keuken kenmerkt zich door de streekgebonden manier van het gebruik en bereiden van de ingredienten.

Filters worden geladen

Regionale recepten

    1. Pierogi zijn een soort gevulde deeg-envelopjes. Ze zijn in de slavische, Baltische en russische landen een populair recept. Ze zijn vergelijkbaar met de I... Ingredienten: 125 cc melk, 225 gram bloem, 3 geklutste eieren, 3 cc zeezout, 4 eetlepels olijfolie, 5 sjalotjes snipperen, 5 teentjes knoflook snipperen, 5 cc vers gemalen zwarte peper, 5 cc zeezout, 3 cc djinten, 3 cc gemalen allspi...
    2. Een gezond pitabroodje, ideaal voor het weekend. Ingredienten: Rundergehakt, Champignons, Doperwten, Andijvie, Cherrytomaatjes, Ui, Knoflook, Tomatenpuree, Korianderzaad, Komijnzaad, Peper en zout, Olie, Pitabroodjes
    3. Heerlijke Hartige taart met kip en cashewnoten Ingredienten: 1 pak Bladerdeeg (225 g), 1200 g kippenbouten, 4 eetlepels olie, 1 theelepel gemberpoeder, 1 envelopje saffraan, zout, peper, 1 1/2 theelepel kaneelpoeder, 400 g uien, 1/2 zakje verse peterselie, 4 eieren (middel groot),...

    4. Ingredienten: 700 gr runderlappen (in stukken van 2x2cm), Versgemalen peper en zout, mosterdpoeder en bloem, 50 gr boter, 2 grote uien (in halve ringen), 1 winterwortel (geschild en in halve plakjes), 4 vleestomaten (in blokjes), 2 te...
    5. Ingredienten: 50 gr boter + 2 el olijfolie, 2 uien, fijngesneden, 4 teentjes knoflook, fijngesneden, 1 Spaans pepertje, fijngesneden, 400 gr grofgesneden soepgroenten, 2 potten kippenbouillon met vlees (van Jumbo, die is goed met vlee...
    6. Ingredienten: 2 blikjes John West pure & natural tonijnmoot met een vleugje zonnebloemolie (à 130 g), 4 eetlepels munt, fijngehakt, 1 rode ui, fijngesnipperd, 2 eidooiers, 2-3 eetlepels bloem, 3 trostomaten, zaadlijsten verwijderen en...
Zoekresultaten worden geladen

Laatst toegevoegde recepten

  1. Makkelijke Tomatensoep
    Makkelijke Tomatensoep Categorie Ontbijt & Lunch, Warm, met Groente
    Dit is een vrij basic tomatensoep, maar wel erg smakelijk en makkelijk om te maken. Ook lekker om als lunch te serveren.. De bereidingstijd in cira 30 minuten en is voor ongeveer 3 personen.
  2. Bospaddenstoelenragout
    Bospaddenstoelenragout Categorie Warm, Warm
    Een eenvoudig recept voor bospaddenstoelenragout, vul het pasteibakje, garneer met bieslook en het dakje en je hebt snel een heerlijk hapje of voorafje op.... De bereidingstijd in cira 25 minuten en is voor ongeveer 6 personen.
  3. Snelle bospaddenstoelensoep
    Snelle bospaddenstoelensoep Categorie met Groente, Warm
    Een makkelijk en snel te bereiden soep. Naast de paddenstoelenmelange heb je nog maar een paar basis ingrediënten nodig.. De bereidingstijd in cira 20 minuten en is voor ongeveer 4 personen.
  4. Dagschotel: gevulde paprika op een bedje van rijst
    Dagschotel: gevulde paprika op een bedje van rijst Categorie Dagschotel
    Wintersgerechtje . Het afkomstig uit de Belgische keuken met een bereidingstijd van +/- 60 minuten en het is voor zo'n 3 personen.
  5. Tajine met parelcouscous voor baby’s
    Tajine met parelcouscous voor baby’s Categorie Babyhapjes
    Een tajine gerecht voor je kleintje met diverse groente, stoofvlees en parelcouscous een gezond recept met veel verschillende groente.. De bereidingstijd in cira 135 minuten en is voor ongeveer 3 personen.
  6. Courgette risotto voor baby's
    Courgette risotto voor baby's Categorie Babyhapjes
    Vrolijke risotto voor de kleintjes, dit recept is met courgette en verse kruiden. De wortel geeft een vrolijke twist aan het babyhapje.. Het afkomstig uit de Europese keuken met een bereidingstijd van +/- 30 minuten en het is voor zo'n 3 personen.
  7. Tajine: kippenbouten en zijn garnituren
    Tajine: kippenbouten en zijn garnituren Categorie Tajine
    Heerlijk gerecht voor de wintermaanden. Zeer goed en erg lekker. Het is geschikt voor 2 personen en de bereidingstijd is circa 140 minuten. Het afkomstig uit Belgie, uit de Belgische keuken.
  8. Quiche met gerookte zalm, geitenkaas en verrassingen
    Quiche met gerookte zalm, geitenkaas en verrassingen Categorie Overig
    Zeker het proberen waard!. Het afkomstig uit de Belgische keuken met een bereidingstijd van +/- 40 minuten en het is voor zo'n 3 personen.
  9. Cannelloni
    Cannelloni Categorie Pasta's
    Cannelloni gevuld met gekruid gehakt, in tomatensaus en afgedekt met bechamelsaus met kaas . De bereidingstijd in cira 60 minuten en is voor ongeveer 2 personen.
  10. Brabants roggebrood
    Brabants roggebrood Categorie Bakken
    Dit is een echt Brabants recept van roggebrood lekker met kaas of gerookte ham en bij de balkenbrij. De bereidingstijd in cira 90 minuten en is voor ongeveer 8 personen.