KookJij

Recept voor Kersenjam met rozenbottelthee

Een heerlijk kersenjam met rozenbottelthee recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 à 6 potjes personen
Categorieën:
  1. > Brood - Beleg
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Snij de vanillestokjes overlangs open en schraap er het merg uit. Doe de kersen samen met de vanille, de rozenbottelthee, de suiker en het citroensap in een hoge kookpan. Breng aan de kook en laat onder voortdurend roeren ten minste drie minuten doorkoken.
Schenk de confituurpotjes vol tot aan de rand, schroef er meteen het deksel op en keer ze om. Na een vijftal minuten kunt u ze dan weer gewoon rechtop zetten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst