Recept
« Terug naar recepten
					
						Keker Kerrie met Varkensvlees en Kweepeer
						PT450M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Keker Kerrie met Varkensvlees en Kweepeer
Een heerlijk keker kerrie met varkensvlees en kweepeer recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Jan A van der  Hoeden
								
																
									Bereidingstijd:
									 450 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									Familie
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Keker Kerrie met Varkensvlees en Kweepeer te bereiden
 1).Fruit in de rijstolie aan de uien, knoflook en gemberrasp tot de uien glazig zien.
2).Meng de laos, ketumbar, djinten en kerrie en roer-wrijf dat goed in het vlees.
3).Bak het vlees dan rondom bruin.
4).Doe de tomaten er bij, de kweepeer en de kokosmelk.
5).Breng dit alles over in de slow cooker en zet op LOW.
6)/Laat 6 1/2 uur uur z'n gang gaan en doe er dan de kekererwten bij en laat nog eens een 1/2 uur sudderen.
 
										2).Meng de laos, ketumbar, djinten en kerrie en roer-wrijf dat goed in het vlees.
3).Bak het vlees dan rondom bruin.
4).Doe de tomaten er bij, de kweepeer en de kokosmelk.
5).Breng dit alles over in de slow cooker en zet op LOW.
6)/Laat 6 1/2 uur uur z'n gang gaan en doe er dan de kekererwten bij en laat nog eens een 1/2 uur sudderen.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Verdeel rijst over de borden en schep hierop de curry.
									 
                    





 
					