KookJij

Kabeljauw met venkel

Een heerlijk kabeljauw met venkel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kabeljauw met venkel te bereiden

Kneus de mosterdzaadjes en meng ze met zout en peper.Druk de visfilet in dit kruidenmengsel en stoom de vis in 6 min gaar.Verdeel de vis over 6 lepels.Rasp de venkel en breng op smaak met zout,peper,olijfolie,citroensap en munt.Serveer de venkel op de vis.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst