KookJij

Recept voor Kabeljauw in pittige tomatensaus

Een heerlijk kabeljauw in pittige tomatensaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Breng de pastasaus met de citroen aan de kook.
Bestrooi de vis met peper en zout naar smaak.
Leg de vis in de tomatensaus. Stoof de vis in ± 10 min. gaar. Strooi het basilicum erover. Lekker met tagliatelle en ijsbergsla.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

djmagich

djmagich zegt:
Dit is ook erg lekker met door het aan te vullen met wat paprika en champignons. Tevens ipv Tagliatelle is chinese eiermie er ook erg lekker bij!
angele

angele zegt:
Zeer lekker en vlug,gemakelijk ,en smakelijk:):)
djmagich

djmagich zegt:
Heb het ook gemaakt, vond het erg lekker, alleen de (zelf gevangen) kabeljauw heb ik in kleine stukjes gemaakt ipv zo er in.