Recept
« Terug naar recepten
					
						itailaans aardappeltaartje
						PT45M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			itailaans aardappeltaartje
Een heerlijk itailaans aardappeltaartje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									willem tilborghs
								
																
									Bereidingstijd:
									 45 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Bijgerechten - Groenten
 - > Dieet & Slank - Overig
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											5
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									willem
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe itailaans aardappeltaartje te bereiden
 werkw:	aardappelen niet schillen, wel goed wassen				snijden op de mandolineschaaf			
dunne plakjes snijden, wortels schillen.
uien schoonmaken en in dunne plakjes snijden op de mandolineschaaf
snijden, basilicum plukken
meng de eieren, melk, room, knoflook, kloppen met een garde
oregano en zout/peper in een bekken
leg vet vrijpapier in een ovenschaal,giet
hier wat saus in ,leg hier de aardappel,
wortel, uien, basilicum en herhaal dit tot
alle ingredienten op zijn. de aardappelen moeten onderstaan
in de oven garen 115 min op 175 c niet te donker
mozzarella er op en gratineren in de oven goudbruin
								
 
									dunne plakjes snijden, wortels schillen.
uien schoonmaken en in dunne plakjes snijden op de mandolineschaaf
snijden, basilicum plukken
meng de eieren, melk, room, knoflook, kloppen met een garde
oregano en zout/peper in een bekken
leg vet vrijpapier in een ovenschaal,giet
hier wat saus in ,leg hier de aardappel,
wortel, uien, basilicum en herhaal dit tot
alle ingredienten op zijn. de aardappelen moeten onderstaan
in de oven garen 115 min op 175 c niet te donker
mozzarella er op en gratineren in de oven goudbruin
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
zwillemke zegt:
inderdaad je hebt volkomen gelijk
dit recept had ik even moeten verkleinen. deze komt regelrecht uit mijn keuken, sorry voor het ongemak:(
zwillemke zegt:
dat is een grote schaaf met standaard die je uit kunt klappen.
daar in zit een mesje die je naar wens kunt verstellen (dik of dun)
wat kan je ermee?
je kunt daar hele dunne plakjes mee snijden.
veel kook plezier
willem
                    
willem zegt:
kijk eens bij de horeca groothandel.
elke groothandel hebben deze in de collectie.
en anders even Googlen!
groetjes willem;)