Recept
« Terug naar recepten
					
						Insalata Panzanella -  Toscaanse zomersla
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Insalata Panzanella - Toscaanse zomersla
Een heerlijk insalata panzanella -  toscaanse zomersla recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Erwin Elens
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Bijgerechten - Salades
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Italie
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									Njam.tv
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Insalata Panzanella - Toscaanse zomersla te bereiden
 Wrijf een slakom in met de doorgesneden teen knoflook. Doe de tomaten, paprika en rode ui in de kom. Trek de basilicum in kleine stukjes en voeg ze toe aan de salade. Bestrooi de salade met zout en peper van de molen.
Meng in een klein kommetje de olie, wijnazijn en het citroensap. Giet de dressing over de salade en roer goed door. Roer de ciabatta door de salade en leg de plakjes avocado erop.
									Meng in een klein kommetje de olie, wijnazijn en het citroensap. Giet de dressing over de salade en roer goed door. Roer de ciabatta door de salade en leg de plakjes avocado erop.
                    