KookJij

Nieuwsbrief aanmelden

Recept voor Indiase curry met rundvlees

Dit is lekker en heel makkelijk te bereiden. Ik maak er een frisse salade bij met ijsbergsla en wortelreepjes.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 3 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Waardering:
Herkomst: India
Keuken: Oosterse
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Verhit de wok of de braadpan tot deze goed warm is. Bak in een paar el. wokolie de aardappeltjes en ui gedurende ongeveer 5 minuten. In dezelfde pan (aardappeltjes warm houden in schaal) opnieuw wat wokolie verhitten en de rundvleesreepjes met 2 el rode currypasta wokken. Als het vlees goed gemengd is met de currypasta dan ook weer de aardappels/ui toevoegen. De kokosmelk en de doperwten er door roeren en wanneer het geheel kookt het vuur temperen en het geheel 15 minuten laten sudderen. Eventueel de wok of pan afdekken met deksel of een stuk alu-folie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Piet

Piet zegt:
Curry pasta als enige smaakmaker? Ik mis toch echt knoflook, koriander, geelwortel, komijn en kaneelstokjes. Alleen curry pasta (die in Nederland verkrijgbaar) maakt een smakeloos geheel.
desley

desley zegt:
Dit is een goede basis om een lekkere curry te maken. maar met een scheut ketjap manis, 1 of 2 teentjes knoflook en wat bamboe scheuten of winterpeen pas echt af!
Netti

Netti zegt:
Dit is lekker en heel makkelijk te bereiden. Ik maak er een frisse salade bij met ijsbergsla en wortelreepjes. :p
rosette

rosette zegt:
heel lekker