KookJij

In Bier Gemarmerde (Ingemaakte) Eieren

Een heerlijk in bier gemarmerde (ingemaakte) eieren recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Koken met Bier
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe In Bier Gemarmerde (Ingemaakte) Eieren te bereiden

Kook de eieren hard.Laat afkoelen.Pel ze.
Doe de eieren in de weckpot.
Breng het bier aan de kook met de overige ingrediënten en wat zout en peper.
Schenk het kokende mengsel in de weckpot.
Bewaar de pot op een koele donkere plaats.

Mijn kookverhaal (Hans de vos)

Hoe langer ze staan, hoe lekkerder de eieren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst