KookJij
Lees meer Lees minder

Stamppot

De heerlijkste stamppotten vind je op deze pagina. De meeste stamppotten zijn goed voor te bereiden, dus ideaal als je eters krijgt. Denk eens aan de klassieke stamppot boerenkool of een met appels en aardappelen, oftewel hete bliksem. Eet smakelijk!

Reset filter

Geavanceerd filter

Subcategorie
Filters worden geladen

Stamppot recepten

    1. Makkelijk en snel Hutspot recept Ingredienten: 1 kg winterwortelen, 1 kg aardappelen, 500 gram uien, 1 blokje runder bouillon, rookworst, peper, zout
    2. Ingredienten: 2 blikken 'target' corned beef, 1 blik erwten & wortelen, 3 uien, aardappelen
    3. Ingredienten: 250 gr zuurkool, 1/2 witte kool, 1 winterpeen, 500 gr varkensvlees, 200 gr zuurkoolspek, 1/2 blik tomatenpuree (klein), 4 blaadjes Laurier, 1/2 tl Karwijzaad/kummel, Citroenpeper, Paprikapoeder, Marjolein, snufje zout

    4. Een kruidige variant op de van nature ietwat zoetige hutspot. Ingredienten: Kruimige aardappelen, Winterpeen, Grote ui, Prei, Peper, Nasikruiden (mix van groenten en kruiden), Peper en zout, Rookworst
    5. Ingredienten: 500 gram verse prei, 350 gram aardappelen, 1 glas melk, 1 ui, 2 hardgekookte eieren, teentje knoflook, peper zout, 2 grote augurken, 150 gram corned beef
    6. Dit recept heb ik van de week in de slowcooker gemaakt erg lekker en makkelijk zet hem ‘smorgens op low en ‘smiddags als je thuis komt zet je h... Ingredienten: wortelen gesneden, aardappelen, kippen bouillon blokje, runder bouillon blokje, uien in ringen gesneden, spaansepeper , knoflook teentjes, kippenkruiden, kruidnagel ( gemalen), nootmuskaat ( gemalen), cayennepeper, zeez...
    7. Ingredienten: 1 tot 2 kroppen sla of, 1 krop andijvie, aardappelen om puree te maken, 800 gr spekblokjes, ca 30 tot 40 cl azijn, 20 cl water
    8. Ingredienten: 4 boerenworsten, 300 g erwten, 300 g wortelen, 1 ajuin, 14 aardappelen, 1 eitje vers van de pers, peper, zout, muskaatnoot, olijfolie

    9. Lekker en koolhydraatarm! Ingredienten: 200 gram koolraap, 200 (?) gram andijvie, 50 gram uitgebakken spekkies, (1 slavink of ander stukje vlees of meer spekjes), (beetje ketjap)
    10. Ingredienten: middelgrote kropadijvie, in repen gesneden, 1 stengel bleekselderij doormidden, uitje, gesnipperd,, bakje gerookte magere spekblokjes (125 gr.), geraspte belegen kaas, handje walnoten, fijngehakt, puree, z/p, rookworst
    11. Ingredienten: geschilde aardappelen voor 4 personen, 1 grote zak hutspot, 1 ui, grof gesnipperd, 250 gram gehakt, 1 zakje boemboe voor nasi, boter, zout, peper, sambal.
    12. Ingredienten: * 1000 g kruimige aardappelen, * 750 g appels (bijv. Goudreinetten), * zout, * 50 g boter, * 120 g spekreepjes, * 1 eetlepel Frutesse Maestrichter stroop
    13. Ingredienten: nieuw zeelandse spinazie, spekjes (halve verpakking), ei, aardappelen, boter + kruiden naar smaak

    14. Ingredienten: 1kg aardappelen, 300g zuurkool, 1 blik perziken, 300g brie, 100 ham, zout, peper, boter, 2 teentjes knoflook
    15. Ingredienten: 1 romanesco, in roosjes, 200 gram koolraap (in reepjes verwerkt), 3 kleine aardappels in stukken, 2 anjovisfilets, z/p, zoete en zoute sojasaus, uitje genipperd
Zoekresultaten worden geladen

Laatst toegevoegde recepten

  1. Mini-saucijzenbroodjes
    Mini-saucijzenbroodjes Categorie Warm, Koud
    Mini-saucijzenbroodjes. De bereidingstijd is circa 35 minuten en het is voor ongeveer 20 personen.
  2. Tomaten-auberginesoep
    Tomaten-auberginesoep Categorie met Groente
    Smaakvolle soep met pit, de aubergine is in deze soep een echte smaakmaker en is goed in balans met de tomaat.. De bereidingstijd is circa 45 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  3. Balletjes in stoofvleessaus
    Balletjes in stoofvleessaus Categorie Vlees
    Wie houdt er niet van stoofvlees? Culiredactrice Sofie is zo verzot op stoofvlees dat ze met plezier haar beste recepten prijsgeeft. Zoals deze balletjes m.... De bereidingstijd is circa 60 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  4. Hartige krans van croissantdeeg
    Hartige krans van croissantdeeg Categorie Gerecht
    Hartige krans van croissantdeeg. De bereidingstijd is circa 15 minuten en het is voor ongeveer 8 personen.
  5. Knoflookbrood
    Knoflookbrood Categorie Bijgerechten, Gerecht
    Knoflookbrood. De bereidingstijd is circa 20 minuten en het is voor ongeveer 8 personen.
  6. Mie met Chinese kool, gewokte shoarmareepjes, doperwten en courgette
    Mie met Chinese kool, gewokte shoarmareepjes, doperwten en courgette Categorie Vlees, Wokken
    Mie met Chinese kool, gewokte shoarmareepjes, doperwten en courgette. De bereidingstijd is circa 20 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  7. Ovenschotel van aardappelen, prei en gerookte zalm
    Ovenschotel van aardappelen, prei en gerookte zalm Categorie Ovenschotels
    Ovenschotel van aardappelen, prei en gerookte zalm. De bereidingstijd is circa 50 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  8. Moksie Meti-Tjauw min met varkenshaas
    Moksie Meti-Tjauw min met varkenshaas Categorie Vlees, Wokken
    Moksie Meti-Tjauw min met varkenshaas. De bereidingstijd is circa 180 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  9. Kipdrumsticks Losie Foroe met frisse rijstsalade
    Kipdrumsticks Losie Foroe met frisse rijstsalade Categorie Gevogelte, Rijst, Salades
    Kipdrumsticks Losie Foroe met frisse rijstsalade. De bereidingstijd is circa 160 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  10. Sperziebonenrolletjes met cottage cheese, gerookte zalm en knolselderijpuree
    Sperziebonenrolletjes met cottage cheese, gerookte zalm en knolselderijpuree Categorie Hoofdgerecht, Vis, schaal- en schelpdieren
    Sperziebonenrolletjes met cottage cheese, gerookte zalm en knolselderijpuree. De bereidingstijd is circa 50 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.