Recept
« Terug naar recepten
					
						Honing-sinaasappelijs
						PT45M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Honing-sinaasappelijs
Een heerlijk honing-sinaasappelijs recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Bert Allers
								
																
									Bereidingstijd:
									 45 min
								
								
									Personen:
									4-6 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Taarten, gebak & ijs - ijs
 - > Nagerechten - Koud
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Honing-sinaasappelijs te bereiden
 Verhit in een steelpan de suiker en honing met 2 el water tot de suiker is opgelost en laat het mengsel 2 min. doorkoken.
Roer de sinaasappelrasp en amandelen erdoor en laat het mengsel volledig afkoelen.
Meng de créme fraiche met de yohurt en roer er dan het honingmengsel door tot alles goed is gemengd.
Draai van het mengsel ijs volgens de gebruiksaanwijzing van de ijsmachine.
									Roer de sinaasappelrasp en amandelen erdoor en laat het mengsel volledig afkoelen.
Meng de créme fraiche met de yohurt en roer er dan het honingmengsel door tot alles goed is gemengd.
Draai van het mengsel ijs volgens de gebruiksaanwijzing van de ijsmachine.
                    