Recept
« Terug naar recepten
					
						Hongaarse Goulash Stoofpot
						PT180M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Hongaarse Goulash Stoofpot
Een heerlijk hongaarse goulash stoofpot recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									miriam .........
								
																
									Bereidingstijd:
									 180 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Hongarije
								
																								
									Keuken:
									Balkan
								
																								
									Bron:
									brutsellog
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Hongaarse Goulash Stoofpot te bereiden
 Bak in een braadpan met wat boter een gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook, als het glazig is dan doe je er ongeveer 500 gram runderlapjes bij. (in blokjes gesneden) Snij dan 2 rode paprika’s en 1 groene paprika in stukjes en doe deze er ook bij. Daarna wat tijm, 500 ml gezeefde tomaten en 200 ml bouillon (van 1 bouillonblokje) erbij. Even aan de kook laten komen, en dan voor zeker 2 uur op een laag vuurtje laten stoven. Doe als de 2 uur om zijn ongeveer 250 gram verse sperziebonen bij, dit moet ongeveer 45 minuten meestoven. Zet ondertussen de zilvervliesrijst op en maak het zoals je gewend bent (of volgens de verpakking) Eet smakelijk!
 
									 
                    





 
					
rhg64 zegt: