Recept
« Terug naar recepten
					
						Hartige taart
						PT80M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Hartige taart
Een heerlijk hartige taart recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Esther Hermsen
								
																
									Bereidingstijd:
									 80 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											2
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Denemarken
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Hartige taart te bereiden
  Verwarm de over voor op 180 graden.
Snij het varkensvlees in stukjes en kruid deze met zout en peper evt wat paprika poeder.
Vlees bakken in de koekenpan.
Alle groenten wassen en snijden,ook deze kunnen bij het vlees.
De verse kruiden erbij.
5 min. op zacht vuur.
Springvorm invetten met boter.
Bekleden met bladerdeeg, ook de randen.
Het mengsel van vlees en groenten er in leggen.
Creme fraiche, ei en de geraspte kaas goed mengen.
Dit kan er nu overheen.
50 min in de oven en klaar!
									Snij het varkensvlees in stukjes en kruid deze met zout en peper evt wat paprika poeder.
Vlees bakken in de koekenpan.
Alle groenten wassen en snijden,ook deze kunnen bij het vlees.
De verse kruiden erbij.
5 min. op zacht vuur.
Springvorm invetten met boter.
Bekleden met bladerdeeg, ook de randen.
Het mengsel van vlees en groenten er in leggen.
Creme fraiche, ei en de geraspte kaas goed mengen.
Dit kan er nu overheen.
50 min in de oven en klaar!
 
                    




 
					