Recept
« Terug naar recepten
Hapje : gemarineerde scampi
PT10M
Hapje : gemarineerde scampi
Een heerlijk hapje : gemarineerde scampi recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Koud
- > Speciale gelegenheden - Oud & Nieuw
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje : gemarineerde scampi te bereiden
Pel de scampi's en verwijder het darmkanaal.
Marineer een nachtje in de hierboven vermelde ingrediënten.
Bak ze gaar in olijfolie laat goed afkoelen.
Serveer op bordje en werk af met bladpeterselie en schijfjes radijs.
Marineer een nachtje in de hierboven vermelde ingrediënten.
Bak ze gaar in olijfolie laat goed afkoelen.
Serveer op bordje en werk af met bladpeterselie en schijfjes radijs.