KookJij

Hapje : Fijn gesnipperde Parmaham met ...

Een heerlijk hapje : fijn gesnipperde parmaham met ... recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: ... personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hapje : Fijn gesnipperde Parmaham met ... te bereiden

Snij de ham in dunne reepjes .
Rucola fijn snipperen .
Rucola in de glaasjes, Parmaham erop, afganeren met balsamicodressing, zongedroogde tomaatje, pijnboompitjes en zurkelblaadje.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Je kan ook bieslook gebruiken ofwel gewoon je fantasie gebruiken . Veel succes .Groetjes van ons 3 :);):p
robmar

robmar zegt:
ZIE EENS OP
http://objectief.be/Zurkel-zuring-Rumex-spp.html
wvlug

wvlug zegt:
wat is zurkel en waar kan je het door vervangen? je kunt de parmaham ook oprollen met rucola en aan de zijkant uit laten steken en dan dressing erover:p