KookJij

Groenten: schorseneren opgebakken met tomaat en rucola

Een heerlijke vergeten groente eens anders klaargemaakt.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Groenten: schorseneren opgebakken met tomaat en rucola te bereiden

  1. Schorseneren schillen en in citroen-water leggen voor verkleuring, snij deze in gelijke stukken. Steam deze gaar. Neem een pan verwarm een beetje boter erin en bak de groenten even aan vervolgens de tomaat in stukken gesneden toevoegen deze goed kruiden. Als laatste de iets fijner gesneden rucola eronder mengen. Serveer zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst