KookJij

Groentebordje fris voor bij de vis

Een heerlijk groentebordje fris voor bij de vis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Groentebordje fris voor bij de vis te bereiden

Champignons in schijven snijden.
Tomaatjes in 4 snijden.
Komkommer in fijne reepjes snijden.
Sjalotje zeer fijn snijden.
Olijfolie, citroen en viskruiden goed onder de salade mengen. Serveer zeer fris.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.
Deze salade werd geserveerd met een bladerdeeg gebakje gevuld met een ragout van vis en champignons.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Ja Anneke daar is Kookjij voor om heerlijke recepten te posten :);):p
Anneke

Anneke zegt:
Ik zie geregeld lekkere recepten staan.