KookJij

Recept voor Groene aspergesalade met garnalen

Een heerlijk groene aspergesalade met garnalen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Was de asperges en snijd ca. 1 cm. van de onderkant af. Kook de asperges in ca. 8 minuten beetgaar. Was de sla en scheur de bladeren in stukken. Snijd de bosuitjes fijn. Roer een sausje van de olie, 1 eetlepel citroensap, de honing, zout en peper. Schep de eikenbladsla en de asperges in 3 stukjes gesneden erdoor. Schep de salade op een platte schaal en verdeel de garnalen erover. Garneer met de bosui. Halveer de avocado en schep het vruchtvlees in de keukenmachine (bewaar de schillen). Pureer de avocado glad met de rest van het citroensap, de halvanaise en de melk. Pers het teentje knoflook erboven uit. Breng op smaak met zout en cayennepeper. Schep de saus in de avocadohelften en zet deze langs de rand van de salade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst