KookJij

Gratin van pangasius vis en tomaten

Een heerlijk gratin van pangasius vis en tomaten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
  2. > Dranken - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gratin van pangasius vis en tomaten te bereiden

Schik in een ovenschotel met antikleeflaag de tomaten in schijfjes gesneden en bestrooi ze met de uitgelekte kappertjes en de basilicum. Leg er de visfilets op.
Overgiet met de wijn, doe er zout en peper op, leg er de bollen mozzarella in schijfjes op.
Laat 15 minuten à 30 minuten goudbruin bakken in een hete oven op 210 graden (of stand 7).

Dit is lekker met puree en spinazie, of gewoon met stokbrood indien je het als voorgerecht maakt.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

aan leny

aan leny zegt:
ik ken verschillende ovenschotels uit mijn hoofd,als ik gedaan heb met stofzuigen zal ik er nog wat aanmaken ;)
leny

leny zegt:
Lijkt me erg lekker. Ga ik zeker maken als fan van ovenschotels:D!