KookJij

Granita van bloedsinaasappels

Een heerlijk granita van bloedsinaasappels recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Nagerecht
Bevat per éénpersoons portie: 200 kCal energie
1 Gram eiwit
49 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Lekker - Makkelijk - Snel Klaar: Italiaans & Vegetarisch: Dolci: blz. 54
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Granita van bloedsinaasappels te bereiden

Verwarm het sap met de suiker op een laag vuur en roer tot de suiker is opgelost.
Laat het afkoelen. Giet het mengsel in ijsblokjeszakjes of ijsblokjeslade. Leg ze minstens een paar uur in de vriezer. Vlak voor het serveren de ijsblokjes in een keukenmachine draaien tot een mooie, nog iets grove massa.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst