KookJij

Glutenvrije Cupcakes

Een heerlijk glutenvrije cupcakes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 25/30 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Gebak
  2. > Kinderen - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Olivier
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Glutenvrije Cupcakes te bereiden

De oven voorverwarmen op 180 graden.
De boter luchtig mixen, suiker toevoegen en nog weer even mixen.
Eieren één voor één toevoegen en goed luchtig mixen.
Meel en bakpoeder toevoegen, kort doormixen.
Krenten en rozijnen erdoor roeren. (niet mixen)

Ca. 25 tot 30 kleine cupcakevormpjes vullen.

De cakejes ca. 20 min. bakken.
In een voorverwarmde oven op 180 graden.

En dan naar eigen wens decoreren.

Mijn kookverhaal (Manna Arendsen)

Mijn dochter vind deze heerlijk, en ze vind het ook leuk om te helpen. Maar het aller leukst vind ze het versieren ervan.
(Trouwens deze cakes lukken beter dan die met gluten)

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Graag gedaan, met liefde bereid en een pracht van een foto dat is kokkerellen :);):p
olivier

olivier zegt:
Derbyke
hartelijk dank voor de lieve reactie.:)
olivier

olivier zegt:
Schär mehl bestaat voor het grootste gedeelte uit maismeel dus zou het gewoon proberen.
jan en truus

jan en truus zegt:
Kun je deze glutenvrije cup cakes ook met maismeel maken? Groetjes truus.
derbyke

derbyke zegt:
Mooi gepresenteerd en versierd, een dikke tien voor dochter en mama :);):p