KookJij

Gewokte Garnalen met Lenteui en Ketchup

Een heerlijk gewokte garnalen met lenteui en ketchup recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Azie
Bron: Amerikaanse collega
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gewokte Garnalen met Lenteui en Ketchup te bereiden

1).Marineer de garnalen in een mengsel van eiwit, knoflook, gember, lombok en 1 x 5 cc maïzena.
2).Maak een mengsel van de ketchup, kippenbouillon, gula djawa, zout, peper en 1 x 5 cc maïzena en roer dat goed door.
3).Maak de olie dampend heet in de wok en doe de garnalen daarin.
4).Wanneer de garnalen beginnen met rode te kleuren giet dan het ketchup-mengsel er bij en roer.
5).Laat de garnalen nog zo'n 2 minuten verder garen en doe dan de lenteuitjes er bij.
6)Verdeel snel de garnalen over de bordjes en bestrooi met korianderblaadjes.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Geef er rijst bij te eten en een groente gerechtje.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst