KookJij

Gevuld Marokkaans brood

Een heerlijk gevuld marokkaans brood recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4/6 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Marokko
Keuken: Afrikaanse
Bron: vriendin
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevuld Marokkaans brood te bereiden

Spinazie wassen.
Brood halveren, niet helemaal open.
De saus op het brood.
Spinazie er op en uien ringen.

Mijn kookverhaal (Carmen Giskes)

Maakt de tafel nog voller en we hebben alles gegeten met vele vrienden zo gezellig in de tuin met een zonnetje.
Kopjes muntthee erbij.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna

Anna zegt:
Daarom zijn foto's zo handig, krijg er je er een voorstelling van;) Maar, bedankt!:p
derbyke

derbyke zegt:
Verse spinazie rauw, inplaats van een soort salade heerlijk:);):p
Anna

Anna zegt:
Dus je eet de spinazie rauw??
apu

apu zegt:
Dankje! Ga het eens proberen.
sensowier

sensowier zegt:
Sorry, 2 eetlepels van de harissa, 2 eetl. tomaten puree, 2 eetl. citroensap dat gaat er koud op, (met de kruidenmix er door uiteraard) hou van sterke smaken, dus begin eerst maar met 1 eetlepel van de samengestelde kruiden, anders maak je wat meer kun je er eens vlees kip of zo mee insmeren of met een klodder mayonaise of yoghurt als sla dressing.
Groetjes carmen
maar de tomaten saus met balletjes lauwwarm:(en de kruidenpasta in de koelkast bewaren
apu

apu zegt:
Ik vind de bereiding zeer onduidelijk.......en er staat :8 eetlepels/2 eetlepels, wat is het nu? 8 of 2? En die saus, moet die warm of koud in het brood?:?:?