KookJij

Nieuwsbrief aanmelden

Recept voor Gevuld gehaktbrood met frisse groenten en puree

Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Meng het gehakt met peper , zout , ei en chapelure voeg tevens de pickels toe. Dit alles goed mengen en verdeel in vier porties.Duw het gehakt plat en leg er het eitje op , dicht plooien en een bolletje van maken.Bak deze goed aan in boter.
Puree maken is geen kunst.Wok de groenten en kruiden naar smaak.Dresseer op bord.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Andrea

zegt:
Volgens Nederlanders dan: piccalilly;):):D

andrea1

zegt:
het ziet er uit als mosterd maar iets zoeter vlg mij.
Andrea

zegt:
Wat zijn pickels,Hilde??
Grt,
:?