Het is een geweldige zigeunersaus,
bij een gepanneerde snitzel.salade en gebakken aardappels of frietjes.
Echt Chef waardig !
Dit  vertel  ik er wel steeds bij ,om het echt zo is :)
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Geurige tomatenrelish
						PT0M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Geurige tomatenrelish
Een heerlijk geurige tomatenrelish recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									mia Elsjan
								
																
									Bereidingstijd:
									 0 min
								
								
									Personen:
									: personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > BBQ & Grillen - Sauzen
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											5
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Geurige tomatenrelish te bereiden
 Dompel de tomaten een min - lang
in kokend - heet water ,
laat ze onder de koude kraan 'schrikken '
en trek de velletjes af.
Snijd het vruchtvlees in stukken.
Verwijder bij de paprika zaad en lijsten
en snijd het vruchtvlees tezamen met de
gepelde uien en geschilde appelen fijn .
Hak de knoflookteentjes zo fijn mogelijk .
Breng alle ingrediënten erbij en laat het
geheel nog 3 min koken .
Doe de relish heet en wel in potjes en sluit
deze op de gebruikelijk wijze af .
										in kokend - heet water ,
laat ze onder de koude kraan 'schrikken '
en trek de velletjes af.
Snijd het vruchtvlees in stukken.
Verwijder bij de paprika zaad en lijsten
en snijd het vruchtvlees tezamen met de
gepelde uien en geschilde appelen fijn .
Hak de knoflookteentjes zo fijn mogelijk .
Breng alle ingrediënten erbij en laat het
geheel nog 3 min koken .
Doe de relish heet en wel in potjes en sluit
deze op de gebruikelijk wijze af .
Mijn kookverhaal (mia Elsjan)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Mia7 zegt:
gemengde kruiden kun je kopen in zakjes bij C1000 of kruidenwinkel daar ga ik het meest naar toe.Dit zijn kruiden zoalds piment ,mosterd zaadjes,stukjes laurier ,peper,chillies enz:)Dit zijn kruiden die gebruiken ze heel veel met chutneys of groenten in zoet zuur of zuur.Ik zal nog wel meer recepten hier neerzetten over zoet zuur en dergelijke.De mensen vinden het heerlijk,en daar doe je het voor ,ja toch !? Groetjes Mia:)
Oeps, ik moet mij nog inloggen:)
annabel9 zegt:
Annabel9
mia7 zegt:
Je weet niet wat je mist,
kon ik jou het maar laten proeven door de Computer heen !:D:p
mia7 zegt:
Als ik ze weck een paar jaar.Deze heb ik in 2005 geweckt en smaakt voortreffelijk ! De potjes tot aan de rand vullen deksel er vlot op en direct met het deksel op de kop zetten.
Zou kleine potjes nemen als je niet in grote hoeveel heden doet.Succes met het maken,is heel leuk werk en het resultaat vraagt om meer :p
                    
mia7 zegt: