KookJij

Gestoofde konijnenbouten met romige mosterdsaus en

Een heerlijk gestoofde konijnenbouten met romige mosterdsaus en recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 90 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: texelstroom
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gestoofde konijnenbouten met romige mosterdsaus en te bereiden

Dep de konijnenbouten droog met keukenpapier en bestrooi ze met peper en zout naar smaak.
Verhit de boter met de olie in een braadpan en braad de konijnenbouten rondom aan.
Bak de sjalotten en het katenspek 5 min. op een halfhoog vuur mee. Schenk de fond erbij en stoof de bouten in ± 1 uur gaar.
Neem ze uit de pan en voeg de Blue Band Finesse toe. Breng alles aan de kook en laat de saus iets inkoken.
Roer de mosterd en de bosui erdoor en warm kort door. Breng de saus op smaak met peper en zout. Lepel een beetje van de saus over de konijnenbouten en serveer de rest er apart bij.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

helen

helen zegt:
dat zal ik dan zeker doen even wachten op de wildtijd en bedankt:p
bobbeltje

bobbeltje zegt:
Smaken verschillen, kun je zeker doen.
helen

helen zegt:
Ik hou aboluut niet van katenspek ,is het erg als ik gewone ontbijtspek gebruik:p