KookJij

Geschnetzeltes

Een heerlijk geschnetzeltes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Zwitserland
Keuken: Europese
Bron: Petra
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Geschnetzeltes te bereiden

Vleesreepjes met zout en peper lekker bakken, dan de uien en de champignons erop leggen evt. nog wat peper en aromat op de champignons. Nu een deksel op de pan doen (dicht dus) en dit alles laten stoven. Het vocht wat er vrij komt van het stoven binden met de zakjes saus mix op de dikte van een ragout. Als laatste de zure room erbij dan mag het niet meer koken ivm schiften.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Bertha  mensing

Bertha mensing zegt:
Heel erg goed,maak het zelf altijd met kalfsvlees.