KookJij

Geschnatzeltes

Een heerlijk geschnatzeltes recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
  2. > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron: mama
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Geschnatzeltes te bereiden

* kalfsvlees in dunne plakjes snijden
* ui snipperen
* champignons schoonmaken en in plakjes snijden
* Schaal voorverwarmen
* In koekenpan boter verhitten en kalfsvlees nel bruin bakken
* Het vlees in de schaal doen en met peper, zout en (verse)basilicum bestrooien
* In zelfde koekenpan ui en champignons bakken tot het vocht is verdampd. Wijn toevoegen, aanbaksels losmaken, en 2 minuten laten inkoken
* intussen de bloem in de slagroom roeren. Al roerend slagroom bij de champignons doen. Bouillon en citroenrasp toevoegen.
* op hoog vuur in laten koken to de saus gebonden is. Peter en zout toevoegen en over vlees schenken.
peterselie evt toevoegen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

ericniessen

ericniessen zegt:
Geschnetzeltes komt officieel uit Oostenrijk