KookJij

Gemarineerde lamsreepjes

Een heerlijk gemarineerde lamsreepjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gemarineerde lamsreepjes te bereiden

Het lamsvlees in reepjes snijden kruid naar smaak af met citroenpeper, 3 mosterd dressing en een scheut olijfolie.
Laat +/- 12 uren marineren en bak deze kort op hevig vuur aan.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo Sjeef, zou zeggen toch een paar soeplepels je moet de mosterddressing wel goed proeven. Groetjes van ons 3tjes :);):p
sjeef

sjeef zegt:
Dag Hilde,
Dit staat in de ingrediëntenlijst:
"3 mosterddressing"
Wat moet er staan achter de 3? Eetlepels, theelepels of iets anders?
Je weet vast het antwoord nog.
Groetjes,
Gerard