Recept
« Terug naar recepten
					
						Geitenkaas met Fruitesse frambozenbier
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Geitenkaas met Fruitesse frambozenbier
Een heerlijk geitenkaas met fruitesse frambozenbier recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Erwin Elens
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Voorgerechten - Koud
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									zesta.be
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Geitenkaas met Fruitesse frambozenbier te bereiden
Giet het Fruitesse frambozenbier in een pan en laat inkoken tot de helft. Voeg de honing toe en laat opkoken. Blus dit mengsel met het sap van 2 limoenen en laat afkoelen.
Schik de sla in een coupe of bord, verdeel er de frambozen over en overgiet met de frambozendressing.
Doe wat boter in een antikleefpan en bak de geitenkaasjes aan beide kanten bruin.
Leg ze op de salade en serveer met een stuk geroosterd brood. Voor de honingliefhebbers mag je over je kaasjes nog wat honing gieten.
 
                    
 
					