KookJij

Gehaktbrood gevuld met puree

Een heerlijk gehaktbrood gevuld met puree recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gehaktbrood gevuld met puree te bereiden

Gehakt mengen met het eike, chapelure, mosterd en kippenkruiden.
Aardappelen in stukken snijden gaar koken en afgieten. Pureer en kruid naar smaak af met peper, zout en muskaatnoot.
Sjalotjes zeer fijn snijden deze mengen onder de puree samen met de bieslook en een scheutje olijfolie.
Maak twee mooie balletjes van het gehakt en duw deze plat, verdeel de puree op het gehakt. Vouw voorzichtig dicht en rol opnieuw op ( voorzichtig de puree mag niet door het gehakt komen ).
Bak de gevulde gehakt ballen gaar.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Rientje, eenvoudig maar toch speciaal daarom delen we het met kookjij;)laat het smaken :);):p
rientje

rientje zegt:
Bedankt Hilde lekker recept groetjes v ons 3tjes ;):D
derbyke

derbyke zegt:
Laat het je smaken Apu, moet toegeven het smaakte heerlijk en toch weer iets speciaal en eenvoudig. Fijn weekend groetjes van ons 3tjes :);):p
apu

apu zegt:
Dit gaat een favoriet worden hier! Wat een idee zeg, puree in de bal gehakt, heerlijk! Heb je geen jus meer nodig, alle lekkere smaken die in de puree gaan met het bakken! Lekkere snijbonen erbij en smullen maar:):):)