KookJij

Recept voor Gegrilde kipsalade met sugar snaps en paprika

Dit is een heerlijke salade voor de zomer op het balkon of in de tuin
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1. Kook de sperziebonen en de sugar snaps in 8-10 minuten beetgaar.
  2. Giet ze af.
  3. Spoel er koud water over en laat uitlekken.
  4. Meng de ingredienten voor de ketchup en houd apart.
  5. Bestrooi de kipfilet met zout  en peper en bestrijk met 2 eetlepels olijfolie.
  6. Bestrijk de paprika`s ook met 2 eetlepels olijfolie.
  7. Rooster de kipfilet op de bbq of grill gaar en goudbruin en rooster de paprika`s tot ze beetgaar zijn.
  8. Snijd de kipfilet en paprika`s in repen.
  9. Meng de geroosterde paprika met de sperziebonen, sugar snaps, peterselie, citroensap en de rest van de olijfolie.
  10. Serveer de kipfilet erop en de smokey ketchup erbij.

Mijn kookverhaal (marcel knol)

Doe er eventueel een Spaans pepertje en een bosje koriander door .

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst