KookJij

Gegratineerde pasta met champignons

Een heerlijk gegratineerde pasta met champignons recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gegratineerde pasta met champignons te bereiden

Snij de champignons in 4.
Kook de pasta 4 à 5 min. of volgens de verpakking in 4 l lichtgezouten water.
Verhit 2 eetlp olijfolie in een kookpan en stoof al roerend de champignonsstukjes 2 à 3 min.
Voeg het tomatenvlees en een verkruimeld half bouillonblokje toe. Laat 10 min. zachtjes stoven. Kruid naar smaak met peper en zout.
Doe er de uitgelekte pasta bij, (als je er hamblokjes bij voegt is het nu het moment) schep om en giet de bereiding in een brede ovenschotel. Strooi er de gemalen mozzarella over en laat enkele min. kleuren onder de grill.
Dien onmiddelijk op met een stukje ciabatta.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst